Cactusfestival geeft meer namen prijs

Met de komst van Massive Attack sluit de 33e editie van Cactusfestival op maandag 14 juli, zoals eerder al aangekondigd, in schoonheid af. Ook het programma van zondag 13 juli kondigt zich als veelbelovend aan met de bevestiging van vier bijkomende acts.

Cactusfestival heeft vier nieuwe namen bekend gemaakt. Allen zijn ze te zien in het Brugse Minnewaterpark op 13 juli. Die dag zie je alvast Mark Lanegan Band, Caribou, Conor Oberst & Dawes en Intergalactic Lovers aan het werk. De programmering van zondag 13 en maandag 14 juli wordt nog verder aangevuld. Ook voor zaterdag 12 juli worden binnenkort de eerste namen bekend gemaakt.

De voorverkoop voor deze 33ste editie start nu vrijdag 21 februari. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vijf =