Dour pakt uit met Klaxons, Little Dragon en 20 andere acts

Dour Festival verstevigt vanavond zijn programma met niet minder dan 22 nieuwe namen. Onder de jongste toevoegingen zijn klinkende namen zoals Foreign Beggars, Little Dragon, Klaxons, Mad Caddies en Breton terug te vinden.

Het lijstje met artiesten dat Dour Festival jaarlijks aankondigt, is haast oneindig. Ook dit jaar sleutelen de organisatoren weer naarstig aan een aantrekkelijk programma. Vanavond voegen ze vlotjes 22 namen toe aan hun affiche: Casseurs Flowters (OrelSan & Gringe), Joey Bada$$, Foreigen Beggars, Little Dragon, Klaxons, Gui Boratto, Mount Kimbie, Mad Caddies, The Slackers, Only Crime, Chet Faker, Ta-Ku, Deen Burbigo, Jagwar Ma, Breton, Bombay Show Pig, Admiral T, David Rodigan Mbe, Soom T & J*Star, Brain Damage meets Vibronics, Etherwood en Koan Sound.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =