More Music! met Mount Kimbie, Benjamin Clementine en meer

More Music! biedt met ‘A TRACK’ een zijspoor aan dat telkens door een bijzondere muzikant/curator wordt uitgezet in de ruimtes van Concertgebouw Brugge. Raphael Absolonne aka Spookhuisje nodigde als curator van deze editie een 15-tal bevriende en inspirerende artiesten uit diverse artistieke disciplines uit om te participeren.

‘Distant Bohemian Dream’ wordt een verrassend totaalparcours, dat een inkijk biedt in de wereld van Spookhuisje en wat hem inspireert. In dat kader zijn tussen 16 en 19 april heel wat artiesten te zien in Brugge. Eén van de blikvangers is opkomend talent Benjamin Clementine, die recent nog van achter zijn piano een ijzersterke indruk naliet op het Europese showcase festival Eurosonic in Groningen. Ook het mysterieuze Mount Kimbie is dit jaar van de partij naast andere klinkende en te ontdekken namen Maze (speelt videopartituren van Christian Marclay), Herman Kolgen, Inwolves, Spookhuisje, Amatorski, Douglas Dare, John Kameel Farah en Madensuyu.

More Music! vindt plaats van 16 t/m 19 april. Alle info: www.moremusicfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − negen =