Putrock strikt Stereo MC’s en Kevin Saunderson

Nadat de eerste namen voor het hoofdpodium en de Club eerder werden bekend gemaakt komt de organisatie nu ook naar buiten met de eerste namen voor The Underground(dance podium) én de volledige comedy programmatie. Onder meer Kevin Saunderson, Stereo MC’s, Marco Roelofs en Johnny Trash geven present.

Technopionier Kevin Saunderson, rasberingnaar Massimo Girardi en het legendarische Stereo MC’s (“Connected”) zorgen voor de nodige beats op The Underground. Ook de jonge, Gentse hiphophonden van Gangthelabel brengen een container vol swag mee uit de Arteveldestad.

Last but not least wordt ook het volledige programma van de Comedy podium vrijgegeven. Komieken en cabaretiers van dienst zijn opperheideroosje Marco Roelofs die het beste uit zijn zaalshow ‘Kaal’ brengt, smartgrappenzanger Johnny Trash die in Belgium’s Got Talent hoge toppen scheerden en de onevenaarbare Ygor uit Poperinge. MC Ralf Jennes zal trachten deze olijke bende in het gareel te houden.

Eerder werden voor zaterdag ook al Marble Sounds, Psycho 44 en Longlost vrijgegeven. Binnen twee weken mag je de volgende lichting namen verwachten.

Tickets zijn vanaf nu online verkrijgbaar en kosten in voorverkoop €5 voor vrijdag en €16 voor zaterdag. Een combi-ticket heb je voor €19.

Putrock vindt plaats op 9 en 10 mei in Beringen. Alle info: www.putrock.be.

http://www.putrock.be

recent

Masters of the Air

Toen begin deze eeuw Band of Brothers verscheen, sloeg...

Fontaines D.C. :: Starburster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

Animalia

Het MOOOV-filmfestival biedt een staalkaart van het beste uit...

verwant

Stereo MC’s :: Paradise

In deze tijden van extremisme, terrorisme, angst en ontevredenheid,...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in