Eerste namen voor We Are Open

We Are Open is het traditioneel startschot van het concertjaar in TRIX, en dan heeft de Antwerpse concertzaal de goede gewoonte om uitsluitend talent van eigen bodem te programmeren. Gedurende twee goed gevulde avonden krijg je 21 en 22 februari op de verschillende TRIX podia opnieuw een exquise selectie van nieuw talent, opkomende bands en gevestigde waarden.

Met The Go Find, Psycho 44, DAAU, Soldier’s Heart en Children Of The Palace zijn recent de eerste acts aangekondigd. Verder zullen ook alle zes winnaars van de recente provinciale popconcoursen zich komen voorstellen: Yawns (Antwerpen), The Glucks (West-Vlaanderen), Nicely Dressed (Oost-Vlaanderen), Five Days (Vlaams-Brabant), Evil Invaders (Limburg) en Thibet (Brussel).

Begin 2014 wordt het programma stelselmatig verder aangevuld en geven de organisatoren ook de dagindeling prijs. Maar voor de snelle beslissers zijn er nu al een gelimiteerd aantal Early Bird Combitickets te koop aan slechts 18 euro. Op = op!

Alle info: www.trixonline.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 3 =