Pakjes onder Boerenrock-kerstboom

De organisatie van Boerenrock heeft afgelopen weekend naar goede gewoonte zijn kalenderjaar afgesloten met een swingende kerstfuif. Een ideale gelegenheid om wat namen voor de jubileumeditie van 2014 van onder de kerstboom te halen.

Boerenrock viert volgend jaar zijn 25ste verjaardag. Voor deze feestelijke editie werd onlangs Clouseau al opgetrommeld voor een set op zondag 24 augustus. Afgelopen weekend werden aan de line-up twee namen toegevoegd voor zaterdag 23 augustus, met name Belgian Asociality en Gunther D.

De punkpioniers van Belgian Asociality maken op zaterdag 23 augustus hun opwachting in ‘The Big’, de grote concerttent van Boerenrock. Net als het festival zelf vieren bompa Punk en co volgend jaar hun 25ste verjaardag. Het enfant terrible van Studio Brussel, Gunther D, maakt eveneens zijn opwachting en wel in The Biet oftwel de dj-stage. In gerechtelijke kringen is deze scheldbarak beter bekend als Gunther Desamblanx. Op de radio maakt hij talrijke BV’s het leven zuur en sinds zijn botsautomixes én bijhorende single ‘Alléjoppa’ moet ook al wie het niet wil, eraan geloven.

Boerenrock vindt plaats op 22, 23 en 24 augustus in Kortenaken. Alle info: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 2 =