More Music met Spookhuisje, Madensuyu en meer

More Music! wordt opnieuw een boeiende ontmoeting tussen Concertgebouw Brugge en Cactus Muziekcentrum, op het raakpunt van op het eerste zicht uiteenlopende muzikale werelden. Een gebald, atmosferisch totaalconcept dat de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke muzikale trip van singer-songwriter en spoken word-performers tot elektronica en uitdagende multimediale projecten.

Voor de tweede editie van het festival heeft de organisatie alvast de komst bevestigd van Spookhuisje, Madensuyu, Johnn ‘Kameel’ Farah en Maze. Deze laatste speelt tijdens More Music! twee van de videopartituren van de Zwiterse-Amerikaanse audiovisuele kunstenaar Christian Marclay.

More Music Festival vindt plaats van 16 t/m 19 april. Alle info: www.moremusicfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 + twaalf =