Travis is terug

Ta-da: Travis is terug. 19 augustus verschijnt Where You Stand, het eerste album van de Schotten in vijf jaar.

De opvolger van Ode to J. Smith komt uit op het eigen label Red Telephone Box. Het zevende album van de band is geproduceerd door Michael Ilbert, die onder meer werkte met Roxette, The Hives, The Cardigans en Supergrass. Ilbert heeft de mixruimte overgenomen van de door David Bowie legendarisch geworden Hansa-studio’s in Berlijn.

De eerste single, Where You Stand, is vanaf 30 april te koop. Die dag zal ook een video van de single op YouTube worden gezet, meldt zanger Fran Healy op de site van de band. In zijn briefje schrijft hij dat er zeker een tournee komt, maar dat data en locaties nog niet bekend zijn.

Zaterdag 13 juli speelt de band op T in the Park, een groot muziekfestival in Schotland. Travis trad daar al zes keer op, voor het eerst in 1994.

De pre-single teaser :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 + tien =