Nieuwe namen bij Afro-Latino Festival

Het Afro-Latino Festival pakt op 28, 29 en 30 juni in Bree uit met een straffe en exclusieve line-up naar aanleiding van de feestelijke 15e editie. Toonaangevend, exclusief, kwalitatief en met de vinger aan de pols van wat er reilt en zeilt in de wereldmuziek van vandaag, dat is het Afro-Latino Festival in Bree.

Afro-Latino Festival presenteert vandaag tien nieuwe namen, waaronder deze vier headlines. Prince Royce, het nieuwe godenkind uit de latin scene komt voor het eerst naar België voor een exclusief Beneluxconcert ! Deze Dominicaanse hitmachine benadert over de plas de populariteit van grootheden als Juanes, Aventura en Shakira! Carimi zijn samen met Wyclef Jean zowat de populairste artiesten Haïti. Ook zij zakken voor een exclusief concert af naar België.

Fatoumata Diawara, een jonge rijzende ster uit Mail, zorgt in Europa, Amerika en Australië voor uitverkochte concerten. Deze zomer is ze ook te zien op het podium van Afro-Latino in Bree. De Jamaicaan Romain Virgo kwam op zijn beurt voor het eerst naar België in 2011 en stal toen meteen de show als één van de headliners bij Reggae Geel. Deze zomer doet hij dat feestje nog eens over in Limburg.

Andere nieuwe namen zijn Adalberto Alvarez, Gente De Zona, Meta & The Cornerstones, Hot Water, Katchafire en Buscemi. Zij delen de affiche met eerder aangekondigde acts als Tego Calderon, Popcaan en Flavia Coelho. Info: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + een =