Dour Festival valt stilaan in zijn definitieve plooi

Het 25e Dour Festival valt stilaan in zijn definitieve plooi. Een kleine 150 van de 200 aan te kondigen acts zijn reeds bekend gemaakt en vandaag doet de organisatie nog een aardige schep bovenop met deze 26 nieuwe bevestigingen.

Alle nieuwe namen in alfabetische volgorde:

Beware Of Darkness, Blackboard Jungle Sound System, Brodinski, Concrete Knives, Diiv, Dub Invaders High Tone Crew Soundsystem, Eptic, Gilles Peterson, Hellfish, Jungle By Night, Jacco Gardner, Jurassic 5, Manu Le Malin, Mungo’s Hifi feat. Solo Banton, Murdock, Panda Dub, Pleasurekraft, S-Type, The Bug feat. Flowdan + Daddy Freddy + Miss Red, The Herbaliser, Thee Marvin Gays, Ultramagnetic MC’s, Veence Hanao, Watsky, White Denim.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + vijf =