Rock Zottegem rondt sterke affiche af

Het belooft een mooie festivalzomer te worden, want ook in Zottegem hebben ze enkele nieuwe én klinkende namen toegevoegd aan de affiche, waarmee die nu helemaal rond is. Onder meer Black Box Revelation, Suicidal Tendencies en Felix Da Housecat sluiten het Zottegems feestje af.

Naast optredens van dEUS, Golden Earring en Bush mag Rock Zottegem zich op vrijdag 12 juli ook opmaken voor de doortocht van singer-songwriter Marco Z, die na het aanstekelijke ‘I’m a bird’ nu zijn tweede hitsingle vast heeft met zijn ‘Marketing Song’. De eerste festivaldag wordt feestend afgesloten door de Belgische dj Dr. Lektroluv.

Net zoals de voorbije jaren geeft Rock Zottegem ook dit jaar kans aan jong muzikaal talent om het festivalpubliek te veroveren. Dit jaar mogen de winnaars van het rockconcours van Jeughuis De Muze, I am Wolves, deze editie van het festival op gang knallen.

Op zaterdag 13 juli krijgen ZZ Top, Hooverphonic en Gers Pardoel het muzikale gezelschap van twee van de beste muzikale exportproducten van ons land op dit moment: Black Box Revelation en Absynthe Minded. Beide bands maken tijdens hun drukke tour in het buitenland maar wat graag tijd vrij om het Zottegemse festivalpubliek van zijn sokken te blazen. De veelbelovende Leuvense electropopband Epic Lane mag het muzikale feest de tweede festivaldag op gang trekken.

Ook de liefhebbers van het hardere werk kunnen hun hart ophalen op Rock Zottegem. De Amerikaanse band Suicidal Tendencies staat al jaren bekend om haar snoeiharde gitaren, hardcore metal-sound en bijhorende ‘bad guys’. Het Zottegemse festivalpubliek is bij deze gewaarschuwd.

De immens populaire Amerikaanse dj, Felix de Housecat, mag de 20ste editie van het Zottegemse festival afsluiten. Met zijn aanstekelijke remixes en zijn uitstekende livereputatie bezorgt hij Zottegem ongetwijfeld de kers op de muzikale verjaardagstaart.

De twintigste editie van Rock Zottegem gaat door op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli. Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vier =