LochtFest geeft eerste namen

LochtFest, het Duffelse gratis zomerfestival dat in 2013 aan zijn 12de editie toe is, kondigt een affiche aan met uitsluitend Antwerpse artiesten. Dit jaar maken o.a. Clement Peerens Explosition en Halve Neuro er hun opwachting.

Als headliner wist het Duffelse festival de Vlaamse rockers van Clement Peerens Explosition, of kortweg CPeX, te strikken. Deze groep met De Clement (Hugo Matthyssen), Sylvain Aertbeliën (Ronny Mosuse) en Dave De Peuter (Aram Van Ballaert) (en voorheen Bart Peeters) bracht de voorbije 20 jaar legendarische hits voort met als titels “Dikke Lu”, “Foorwijf”, “Vinde gij mijn gat niet te dik in deze rok” en “Geft da kaske na is hier”. Naast CPeX treden nog 2 rasechte Antwerpse groepen aan: de rappers van Halve Neuro en de DJ’s van Discobaar A Moeder. Verder wordt de affiche vervolledigd door twee erg beloftevolle lokale bands uit de provincie Antwerpen: This Kid en F.O.D.

LochtFest vindt plaats op zaterdag 10 augustus op domein De Locht in Duffel. Alle info: www.lochtfest.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + 17 =