Rock Herk biedt plaats aan Belgisch talent

Als oudste alternatieve muziekfestival van het land biedt Rock Herk naar goede gewoonte heel wat plaats aan Belgisch talent. Rock Herk pakt dan ook uit met een nieuwe reeks namen van eigen bodem.

Op de Main Stage worden de americana van Mad About Mountains en de postrock van Clouds On Elektricity toegevoegd. Ze zullen ieder op hun manier zorgen voor een sfeervol begin van de festivaldag.

Het tweede podium, de Club, is naar goede gewoonte gereserveerd voor het zwaardere werk. En dat is zacht uitgedrukt voor de punk/metal van Oathbreaker, goede vrienden van Amenra en een Gentse slag in het gezicht. Dit geldt eveneens voor de noiserock van stadsgenoten Raketkanon en de postcore van These Mountains Are Ghosts.

Voor de liefhebbers van elektronische muziek worden, op het nieuwe derde podium, drum ‘n’ bassgrootheid Murdock en muziekveelvraten The Whatevers toegevoegd aan de line-up. Ook hier is heel wat plaats voor jong talent. Ego Troopers, grootgebracht onder de vleugels van 2manydj’s, en dubstepmonster Eptic zullen er mee voor zorgen dat stilstaan geen optie is.

Eerder bevestigden o.a. Maxïmo Park, Hadouken!, Amenra, Bury Tomorrow, BRNS, The Sha-la-lee’s, Cookie Monsta en Bloodfire reeds hun komst naar Rock Herk 2013. Meer namen voor de drie podia volgen de komende weken en maanden.

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − 1 =