Feest In Het Park lost eerste 10 namen

Feest In Het Park scherpt het lentegevoel wat aan en lost met plezier een eerste reeks van 10 namen, waaronder Flogging Molly, The Van Jets, Sharon Jones & The Dap-Kings en Buraka Som Sistema.

Eerste grote naam is Flogging Molly. Met hun kruisbestuiving tussen Ierse Folk en Punkrock zijn de Amerikanen absolute top in hun genre. Nog meer rock ’n roll wordt verwacht met de komst van The Van Jets. En Absynthe Minded wil hun beresterke concert van vorig jaar graag nog eens overdoen.

Feest in het Park slaagt er ook dit jaar weer in het kruim van de reggae scene te boeken. Niemand minder dan Collie Buddz zakt af naar Oudenaarde. En ook Groundation, de belangrijkste exponent van de Amerikaanse reggae, pronkt dit jaar op de affiche. Even Amerikaans, zij het met soul, ‘Queen of Funk’ Sharon Jones & The Dap-Kings. Twee jaar geleden nog zelf door Prince verkozen tot Zijn voorprogramma, nu klaar voor de grote tent van Fi:hP.

En voor de dance-liefhebbers komt Fi:hP meteen met kleppers van formaat: Buraka Som Sistema en Crookers. En ook dubstep grootheid Jakwob en DnB iconen Camo & Krooked ft. Youthstar Mc bevestigen hun komst.

Feest in het Park vindt van 22 tot en met 25 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. Een volgende reeks namen, ticketinfo en meer nieuwigheden volgen zeer binnenkort. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − vier =