ENOLA VI.BE :: NeckTalk & Freddy Bracker

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: NeckTalk & Freddy Bracker.

“Bijna dachten we in Los Angeles te zitten bij het beluisteren van “OG Caps”, een van de twee nummers op de vi.be van NeckTalk & Freddy Bracker. De haperende drums, spacy synths en dreunende bassen waar het nummer (net als het andere nummer “Meetslab” overigens) van bulkt lijken immers rechtstreeks afkomstig uit de Low End Theory club waar eminente figuren als Flying Lotus, Daedelus en Shlohmo geregeld het mooie weer maken. NeckTalk & Freddy Bracker zijn echter ongeveer even Amerikaans als Daniël Termont, en kunnen een behoorlijk stevig CV voorleggen met solowerk en deelname aan Gentse groepen als Outspoken Members, BEATDRUNX en MoonTroop. Wie er dan ook van houdt om via het internet alsmaar van het ene naar de andere half gerelateerd zijproject te worden meegevoerd kan vanuit deze vi.be wellicht nog veel meer lekkere ontdekkingen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 − een =