The Black Heart Rebellion heeft eerste video klaar

De Gentenaars van The Black Heart Rebellion laten eindelijk een nieuw nummer en bijhorende video op de wereld los. “Avraham” is het eerste voorsmaakje van hun langverwachte tweede plaat Har Nevo die in januari 2013 zal verschijnen.

Na een tour in Japan zal The Black Heart Rebellion op vrijdag 14 december in de Charlatan in Gent, op het Glimps Festival, zijn gloednieuwe nummers voor het eerst aan het Belgische publiek voorstellen. Op 22 december treedt het vijftal op in het voorprogramma van AmenRa in de AB. De releaseshow van Har Nevo vindt op 26 januari 2013 plaats in de Balzaal van de Vooruit.

Sinds 2004 timmert The Black Heart Rebellion aan een eigenzinnige weg in de Belgische underground. “Avraham” klinkt intens, bloedstollend en duister, maar op een andere manier dan we van de band gewoon zijn. Ontdek het zelf in de video gemaakt door Jeroen Mylle, Fabrice Parent en Frederik Vandewalle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 5 =