Nieuwe namen bij Dunk!festival

Dunk!festival had al heel wat namen achter de kiezen voor zijn komende editie. Daar doen de programmatoren nu nog een schepje bovenop met 5 nieuwe bevestigingen waaronder Set And Setting en The Black Heart Rebellion.

Het Amerikaanse Set And Setting speelt zijn allereerste show op Europese bodem. Ook het Belgische Terraformer is van de partij met nieuw werk. Nog van eigen bodem tekent The Black Heart Rebellion present. Verder bevestigen ook Ashtoreth en Time To Burn hun komst, waarmee de teller op liefst 33 bevestigde acts staat.

Dunk!festival vindt plaats op 25 t/m 27 mei in Zottegem met o.a. And So I Watch You From Afar, Mutiny On The Bounty, Jambinai, Lost In Kiev, Chve, Syndrome en Kozmotron. Alle info: www.dunkfestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =