En de genoMI(A)neerden zijn…

Nieuwkomer Netsky en oudgediende dEUS hebben de meeste MIA-nominaties in de wacht gesleept. Zij maken dus een goede kans om op 8 december een of meerdere MIA’s mee naar huis te nemen. Ook de andere genomineerden zijn ondertussen bekend; wie van hen een MIA wint, kan U vanaf NU mee bepalen bepalen. Lees hieronder hoe dat moet en voor wie u nog kan stemmen.

De bedeling van de prestigieuze beeldjes wordt op 8 december in goede banen geleid door de opper VRT-joker Peter Van De Veire. Enkele VIP’s hebben hun hoofden al gepeinigd om nominatielijstjes te vullen nu mogen de fans en de muzieksector hun denkspier aan het werk zetten om uit te maken aan wie de prijzen uitgereikt worden. Keuze gemaakt? Ga dan naar de MIA-website om te stemmen.

Moest u NIET op Netsky of dEUS willen stemmen houd dan uw muisvinger goed onder controle, beiden hebben namelijk vijf nominaties op zak. Dat is erg puik. Ook Marco Z, Balthazar en Triggerfinger zijn namen die meer dan één kans maken om een prijs mee naar huis te nemen. Voor één categorie zijn trouwens nog geen nominaties bekend gemaakt. De kanshebbers voor de trofee “Hit van het jaar” worden binnenkort pas bekend gemaakt in het tv-programma Café Corsari. Stemmen daarvoor kan enkel op de avond van de uitreiking zelf.

En de genomineerden zijn:

ALTERNATIVE

Absynthe Minded

Balthazar

dEUS

Triggerfinger

POP

Hooverphonic

Marco Z

Tom Dice

Milow

DANCE

Dimitri Vegas & Like Mike

Goose

Milk Inc.

Netsky

SOLO MAN

Arno

Marco Z

Netsky

Tom Dice

DOORBRAAK

Geppetto & The Whales

Glenn Claes

Marco Z

SX

SOLO VROUW

Selah Sue

Sarah Ferri

Renée

Natalia

GROEP

Balthazar

dEUS

Hooverphonic

Triggerfinger

VLAAMS POPULAIR

Christoff

Nicole & Hugo

De Romeo’s

Will Tura

NEDERLANDSTALIG

De Held

Het Zesde Metaal

t Hof Van Commerce

Will Tura

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + 5 =