Alternatief programma op Rock Landen

Het hoeft niet altijd een groot festival zijn. Soms krijg je op een klein evenement iets voorgeschoteld wat het grote publiek nog niet heeft bereikt maar toch de moeite waard is om te ontdekken. Net na de zomermaanden komt Rock Landen met gevarieerd programma van alternatieve rockmuziek.

Op zaterdag 8 september krijgt u onder andere artiesten als Great Mountain Fire en Johnny Berlin voorgeschoteld. Het programma bestaat voorts ook uit wat meer obscure namen als het Franse Jarhead en de Landense band Poison My Blood – die recent met hun muziek tot in Rusland zijn geraakt. Je voelt al meteen kriebels bij het lezen van deze namen? Dan surf je onmiddellijk naar de e-ticketshop op de website. Voor slechts een handvol euro’s krijg je niet minder dan acht artiesten te horen.

Rock Landen gaat door op het Stedelijke sportterrein, op een aantal minuten van het Landense station. Er is een vlotte treinverbinding naar Leuven, Brussel en Luik. Voor meer praktische informatie kunt u ook op de website terecht.

http://www.rocklanden.be

recent

Roncha :: Fleecedekentje Thuglife

Berichtje aan alle rappers van België: goed bezig. Onze...

The Gentlemen – Seizoen 1

De serie The Gentlemen was een paar jaar geleden...

Louise van den Heuvel :: Sonic Hug

Op Sonic Hug neemt Louise van den Heuvel de...

Adania Shibli :: Een klein detail

Deining op de Frankfurter Buchmesse afgelopen editie. Kort voor...

Maria Montessori

Tegelijk een feminist én een moeder zijn was geen...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in