Jealov :: Everytime Like An Outro

Belgisch talent Jealov is voorlopig nog een van die verborgen juweeltjes die het ene kwaliteitsvolle nummer na het andere weet af te leveren. Na twee verrassende en fantastische EP’s, komt op 10 oktober een derde EP NYCHE uit via MUSH Records (US). Door het gebruik van originele samples, wobbly bass en frisse beats creëren ze telkens opnieuw een geheel eigen sound waarvan iedere hipster zal smullen. Bij het voorproevertje uit hun nieuwe EP “Everytime Like An Outro” is dit niet anders. Een diepe bass waarop laag per laag een heerlijke sound wordt aangemaakt en waarbij soulvolle vocals het nummer compleet maken. Dit verrassend melodisch en heerlijk nummer kan je beluisteren bij meer lezen.

Jealov :: Everytime Like An Outro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 8 =