Less Is More met spoor 8. Eerste sessie: Float Fall

Spoor 8 een kersvers initiatief van productiehuis Tactiqs, beloftevolle Belgische bands worden uitgedaagd om zich op een niet alledaagse locatie te wagen aan een live-sessie waarbij slechts acht sporen beschikbaar zijn.

Maandagvoormiddag 23 juli wordt op de facebookpagina van spoor 8 de eerste sessie beschikbaar gesteld. De band Float Fall, derde op de recentste Humo’s rock rally, zal de spits afbijten met een sessie in het Leuvense museum M. Later komt er ook nog een sessie met Birds That Change Colour in een Borgehoutse kerk online.

Bram Moony, aka (bvm) van RifRaf, zal samen met Spoor 8 interviews afnemen van de artiesten en zo hun diepste zieleroerselen blootleggen.

Hou dus de facebookpagina in de gaten. De website http://www.spoor8.com gaat later on line.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × drie =