Eerste tonen van Divine Fits

Enkele weken geleden rolden er nog bittere tranen over het aangezicht van menig Handsome Furs-fan toen Dan Boeckner aankondigde dat het doek over een van de meeste opzwepende muzikale duo’s in muziekland was gevallen. Het was al een tweede kaakslag want enige tijd voordien werd ook het andere project van Boeckner, Wolf Parade, op non-actief gezet. Maar het nieuws van het afscheid was nog niet koud of Boeckner kondigde zijn nieuwe project Divine Fits al aan.

Samen met zijn fonkelnieuwe bandleden Britt Daniel (Spoon) en Sam Brown (New Bomb Turks) geeft Boeckner nu een eerste voorsmaakje van hoe Divine Fits zal klinken. Een klein deeltje van een van de nummers die ze de laatste tijd opgenomen hebben, valt nu te beluisteren via hun website.

Het nummer zal ook terecht komen in op hun voorlopige titelloze debuutalbum dat eind dit jaar door Anti Records uitgebracht zal worden. Veel is er nog niet geweten over het album, behalve dat Nick Launay (Nick Cvae, Grinderman,…) achter de knoppen in de studio zat. To be continued.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 1 =