Affiche Lokerse Feesten bijna volledig

Gorrilaz Sound System, The Beach Boys, Suede en The Specials staan naast een hele troep andere bands te blinken op de affiche van het stadsfestival Lokerse Feesten. De diversiteit die de affiche jaar na jaar kenmerkt wordt vandaag nog meer gekruid door een mix van beats, hiphop, rock, pop, België, Nederland en een tikkeltje Amerika.

De Nederlanden worden vertegenwoordigt door Marco Borsato en Gers Pardoel. Voor België nemen Sound of Stereo, The Subs, Dirk Stoops, Trash Radio, Regi en AKS de beats voor hun rekening. Intergalatic Lovers (foto), Absynthe Minded en Luc Van Acker zullen daarentegen wat meer rust over het plein laten vloeien. En The Roots zullen op maandag 06/08 plaatsnemen op het Lokerse podium.

Met deze nieuwe lading is de affiche bijna rond. Alleen de line-up van 5 augustus toont nog lege streepjes bij het aanklikken van de programmatie op de website. Het is nog even wachten alvorens de organisatie de namen vrijgeeft.

Door de nieuwe programma-invulling verhuist Arsenal overigens van zondag 12 naar maandag 6 augustus. Wie reeds tickets heeft gekocht voor 12 augustus, kan deze zonder problemen behouden. Wie zijn of haar ticket toch terugbetaald wil, of wil ruilen voor een ticket voor 6 augustus, kan dat ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + elf =