High On Fire frontman in Rehab

Matt Pike, de zanger en gitarist van de Amerikaanse metalband High On Fire is in behandeling gegaan voor alcoholverslaving. Dit heeft hopelijk positieve gevolgen voor zijn gezondheid maar het gaat ten koste van High On Fire’s deelname aan het Rockstar Engergy Drink Mayhem Festival.

Rockstar… is een reizend festival dat deze zomer meer dan een maand lang door de USA zal trekken. We kunnen begrijpen dat de verleidingen (en risico’s) voor een alcoholist te groot zouden zijn en hopen dat Matt zich kan herpakken om later alsnog het beste van zichzelf te geven op de podia.

Het recentste album van High On Fire “De Vermis Mysteriis” werd door fans en pers zodanig goed onthaald dat het in hun thuisland zelfs op een verdienstelijke 61ste plaats in de Billboard is terecht gekomen. Luister hieronder nog een keer naar het volledige album en zend een positieve gedachte naar Matt Pike.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − twee =