Nieuwe namen Laundry Day

Wat ooit begon als een wandelingetje onder waslijnen, met DJ’s in het uitstalraam van de winkels, is vijftien jaar later uitgegroeid tot een van de drukst bezochte dancefestivals in ons land. En ook dit jaar zal een hele troep DJ’s de Laundry Day podia op het terrein aan de Ledeganckkaai in Antwerpen bevolken.

Begin april loste de organisatie al de eerste dertig namen voor de 2012-editie. In die lading konden alvast Goose, Arsenla, Turntable Dubbers, Aeroplane, Arsenal… teruggevonden worden. Onder het motto “het kan altijd beter” droppen ze nu in een keer 85 namen op de feestvierende daken. Voor het volledige programma verwijzen we u graag door naar de website van Laundry Day, maar dit is alvast een kleine greep uit het aanbod: Dimitri Vegas & Like Mike, Sweet Coffee (DJ), Mumbai Science, Sound of Stereo, Ego Troopers, Laston & Geo, Sigi, Rave Our Souls, LouLou Players,….

Bovenaan de affiche prijkt er een vreemde eend in de bijt: White Lies. Maar de rockers zullen deze keer niet hun gekende donkere gitaren en bezwerende stemmen bovenhalen, maar wel hun koptelefoons en turntable. Wie verwacht een duistere set uit de diepste krochten van de rockmuziek te krijgen, komt misschien van een kale reis thuis want de heren geven aan notoire danceliefhebbers te zijn.

Laundry day hangt de (vuile) was weer buiten op 1 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht − vijf =