Line-up ‘Alles Kan’ podium van Boomtown

Boomtown, het pop- en rockfestival dat op en rond de Kouter doorgaat tijdens de Gentse Feesten, biedt dal enkele jaren een podium aan jonge en beloftevolle bands. De selectie voor 2012 is klaar en werd gisteren bekendgemaakt.

De Boomtownorganisatie vroeg aan een juryleden, Jasper Wentzel (PIAS), Lisa Smolders (StuBru), Philip Bosschaerts (Mintzkov) en Johannes Genard (School is Cool) om een selectie te maken uit de kandidaten. Uiteindelijk werden volgende bands gekozen om gedurende vijf dagen (17-21 juli) onder de noemer ‘Alles Kan’ in de tent en de box het beste van zichzelf de komen geven voor het Gentse Feesten publiek.

 

 • Brontosaurus
 • Pruikduif
 • Statue
 • DEER
 • Vincent & Jules
 • The Herfsts
 • Kalisto Bay
 • Dorian and the Grays
 • Natives
 • Humble Flirt
 • Lili Grace
 • Maze
 • Are We Serious?
 • Hypochristmutreefuzz
 • Christine Denamur
 • Glenn Beyst
 • Joen
 • Reena Riot
 • JVDB

Hmm, allemaal onbekend zegt u? weet dan dat de voorbije twee jaren oa Intergalactic Lovers, Compact Disk Dummies, Willow en Rape Blossoms op de ‘Alles Kan’ podia stonden. Boomtown en hun jury weten dus gewoonlijk wel de juiste acts eruit te kiezen. Waarom zou je trouwens wegblijven, deze optredens zijn immers volledig gratis.

Meer info over de programmatie van Boomtown vind je hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 4 =