Surprise! Nieuw album dEUS!

Wanneer een band klaar is om een nieuwe plaat uit te brengen, wordt dat door de platenfirma doorgaans ruim op voorhand rondgebazuind om een zo groot mogelijk platform voor de lancering te creëren. Maar niet zo met dEUS. Op een ochtend wordt een mens wakker en de prut nog uit de ogen wrijvend, merkt hij/zij dat er een nieuwe, nog warme plaat van de Belgische trots ter wereld is gekomen…

Neen, u heeft de laatste maanden niks gemist. Neen, geen posters met “coming soon”, geen “het nieuwe album van dEUS wordt verwacht op 01/06/12”. dEUS pakt het gewoon anders aan een verrast op een dag de hele wereld met een nieuw album. De muziek verspreiden terwijl ze nog fris is! Tom Barman omschrijft het zo “We hadden nummers die we echt niet wilden verliezen, nummers die we niet vier jaar op de plank mochten laten liggen, dus we besloten te breken met onze gewone manier van werken, de nummers snel af te werken en uit te brengen. Het is 2012 for fuck’s sake, het idee om maanden te wachten met releasen leek zo ouderwets.”

Following Sea volgt het in september vorig jaar verschenen “Keep you close” op en bevat volgende nummers:

  1. Quatre Mains
  2. Sirens
  3. Hidden Wounds
  4. Girls Keep Drinking
  5. Nothings
  6. The Soft Fall
  7. Crazy About You
  8. The Give Up Gene
  9. Fire Up The Google Beat Algorithm
  10. One Thing About Waves

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 5 =