Zola Jesus :: 28 november 2011, Botanique

Zola Jesus, 28 november 2011, Botanique

Zo imposant en sfeervol als Zola Jesus op plaat klinkt, zo hard viel de passage van Nika Roza Danilova en haar band in de Botanique tegen. Een fletse aaneenschakeling van schijnbaar inwisselbare songs, dat was wat het vijftal, tot grote consternatie, ten beste gaf. Enkel tijdens “Night” komt de kwaliteit die op de albums terug te vinden is even naar boven drijven.

Gelukkig tijdens het hopen op een betere aanpak rustig in het rond gekeken worden, bijvoorbeeld naar de hardrockdrummer, of de kerel met het thermonucleaire kapsel achter een batterij electronica. Maar het meest in het oog springend was uiteraard Danilova zelf, de frontvrouw waarvan we hopen dat ze bij een volgend concert de muzikale verwachtingen wel inlost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vier =