Affiche Dour Festival compleet

De organisatoren van Dour Festival zijn versneld in rechte lijn gegaan en hebben gisterenavond hun programma afgerond. Onder meer A Place To Bury Strangers, C2C, Crookers, Defeater, The Van Jets en Zola Jesus komen erbij.

Alle nieuwe namen op een rijtje in Alfabetische volgorde:

A Place To Bury Strangers, C2C, Compuphonic, Crookers, débruit, Defeater, Fùgù Mangu Meets Binti, Igorrr, John Coffey, Joy Wellboy, Le Collisée, Losco, Mickey, My Diligence, Nothing But Thieves, Old Jazzy Beat Mastazz, Radium, Scuba, Soviet Suprem, Spagguetta Orghasmmond, Suicide Silence, T.C.M.F.H, Tchami, The K., The Van Jets, The Very Best, Tiken Jah Fakoly, Vuurwerk, Wolves Scream, Yelle, Yellowstraps en Zola Jesus.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Santigold, Starflam, The Drums, Rival Sons, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes, Lauryn Hill, Circa Waves, The Wombats, CocoRosie, Palma Violets en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − tien =