Voorverkoop Dour 2011 begonnen

Oktober? Festivalseizoen ten einde? Dour, dat is toch in het begin van de zomer? Allemaal plausibele vragen, maar toch kunt U sinds vandaag kaartjes krijgen voor het festival dat van 14 tot en met 17 juli 2011 plaatsvindt.

De 23e editie van Dour heeft nog geen naam op de affiche staan, maar gaat in navolging van Glastonbury -dat al uitverkocht is voor komend jaar en in 2012 helemaal niet doorgaat- al erg vroeg met de voorverkoop van start. Het gaat hier om de combitickets welteverstaan, die zijn vanaf vandaag voor dezelfde prijs als vorig jaar €93 (plus €17 mét campingplek) via de website te bestellen.

Een kwestie van vroeg beginnen te sparen voor de jobstudenten óf misschien een ideaal kerstcadeau in plaats van zelfgebreide sokken -al moeten dat voor dat geld wel minstens zijden exemplaren zijn-. En voor de donkere dagen die komen kunt U zichzelf nu alweer in de modderige festivalsfeer onderdompelen door middel van de Dour Tour. Een interactief spel dat U het festival laat beleven als artiest, journalist, hond of gewoon de gemiddelde bezoeker.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 − drie =