Dochter Big Boi krijgt platenlabel voor zestiende verjaardag

U heeft ze misschien al eens voorbij zien komen, de verwende nesten op MTV die een gepimpte roze/wit gespikkelde auto voor hun Sweet Sixteen willen, de duurste outfits en minimaal één (bekende) artiest die zijn bankrekening wil spekken met dit lucratieve klusje. Zo niet Big Boi van Outkast, hij geeft zijn dochter een platenlabel cadeau, gewoon omdat hij dat kan.

Antwan Patton, zoals Big Boi normaal door het leven gaat, wilde zijn dochter Jordan iets geven dat ze tot iets moois kan laten groeien, zo liet hij Billboard weten. Nietszeggende zaken als een auto en bling daar kan ze later niets mee, een label dat zich richt op tieners daarentegen kan iets groots worden, voegde hij er nog aan toe.

Wij zijn daar echter nog niet helemaal van overtuigd. Zitten we namelijk echt te wachten op weer een label met dollartekens in de ogen dat ons het zoveelste kindsterretje met een twist -ja de eerste is al getekend op Purple Kidz- brengt? Liever zien we eindelijk weer een nieuw album van Outkast zoals ons in 2009 werd beloofd.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × vier =