Nieuwe Outkast in 2010?

Outkast, het duo Big Boi en Andre 3000, zal meer dan waarschijnlijk met een nieuw album uitpakken in 2010. Big Boi heeft net zijn solo-album ingeleverd en dat van Andre 3000 is niet ver meer weg. Daarna willen ze de fans een nieuwe Outkast schenken.

Het wordt een druk jaar voor het duo, zowel samen als apart. Na drie jaar aan zijn nieuwe album, Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty te hebben gewerkt heeft Big Boi het eindelijk af. Hij heeft de fans al wat voorsmaakjes gegeven door enkele tracks professioneel te laten lekken. “It’s almost like giving them a little sampler from the album and showing how diverse it is.” Big Boi werkte met veel artiesten samen op deze plaat, o.a. Jamie Foxx, Andre 3000, Mary J. Blige en George Clinton.

Ook Andre 3000 is bijna klaar met zijn solo-plaat. Daarna weer Outkast? “This is all in the next year or so, starting with my album coming at the top of the year, Dre 3000 right after me…and when the solo albums come out, depending on how the fans support them, then we’re gonna give them the Outkast album.”

De twee rappers deden al iets gelijkaardigs met solo-albums, maar dan in het kader van Outkast. Weet u nog wel? Speakerboxxx / The Love Below was een dubbelalbum dat bestond uit twee solo-platen van respectievelijk Big Boi en Andre 3000. Het album bracht ons hits als “Hey Ya!”, “Roses” en “The Way You Move”. 2010 wordt ongetwijfeld een druk jaar voor de rappers.

http://www.outkast.com
http://www.myspace.com/outkast
http://www.outkast.com

recent

Roncha :: Fleecedekentje Thuglife

Berichtje aan alle rappers van België: goed bezig. Onze...

The Gentlemen – Seizoen 1

De serie The Gentlemen was een paar jaar geleden...

Louise van den Heuvel :: Sonic Hug

Op Sonic Hug neemt Louise van den Heuvel de...

Adania Shibli :: Een klein detail

Deining op de Frankfurter Buchmesse afgelopen editie. Kort voor...

Maria Montessori

Tegelijk een feminist én een moeder zijn was geen...

verwant

Eindejaarslijstje 2023 van Jef De Ridder

Welke albums waren dit jaar de kroketten bij mijn...

André 3000 :: New Blue Sun

Atlanta Calling! André 3000 laat na bijna twintig jaar...

Dochter Big Boi krijgt platenlabel voor zestiende verjaardag

U heeft ze misschien al eens voorbij zien komen,...

Big Boi :: Sir Lucious Left Foot :: the Son of Chico Dusty

Def Jam, 2010 OutKast is betwistbaar de belangrijkste hiphopgroep aller...

Big Boi :: Sir Lucious Left Foot :: The Son Of Chico Dusty

Labelproblemen en rechtendiscussies, meer was er niet nodig om...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in