ENOLA VI.BE: Elephants Elephants

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Elephants Elephants.

Elephants Elephants is het geesteskind van Jeroen Deraeck (Das Münich), die samen met Bert Vliegen (Horses), Kristof Deneijs (Yuko), een stel casio’s en heel arsenaal aan andere instrumenten de handen in elkaar sloeg voor een gezellige portie indietronics. Het collectief produceert een verrassend originele sound, die u zowel warm als fris om de oren slaat. Luister bijvoorbeeld eens naar de drie minuten van pure bliss dat “Lightyears We Would Share” is – zoals de mooie titel toch al deed vermoeden. En is “Summer” geen ware verademing, dat eigenlijk exact klinkt zoals deze zomer eigenlijk had moeten klinken? Wij dachten van wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − zeven =