ENOLA VI.BE: Vegas!

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Vegas!.

Even waanzinnig energiek als een old school flipperkast, een ijzersterkte EP, een doortocht op Pukkelpop in 2009 en nummers die stuk voor stuk strak in het pak zitten: dat is het uithangbord van Vegas!, een vierkoppige band uit het Waasland. Vegas! serveert een losjes uit de pols geschudde storm van punk, noise, indierock en surf die u zelfs helemaal van uw melk weet te brengen als orkaan “Damn Bones” passeert, dat met gemak een nummer van Wolf Parade had kunnen zijn. Met de gestructureerde chaos van een drummer en een bassist die op een reeks espresso shotjes lijken te steunen, is Vegas! een joy ride om ‘BAM’ tegen te zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + 5 =