Antony & The Johnsons plannen nieuwe plaat voor oktober

Verrassend nieuws van Antony & The Johnsons: op 4 oktober ligt er al een volgende plaat van de groep in de rekken. Dat is nog geen twee jaar na het bejubelde The Crying Light. De nieuwe plaat zal Swan Lights heten.

Vorig jaar kwamen Antony Hegarty en begeleidingsband met de fel geanticipeerde opvolger voor doorbraakplaat I Am A Bird Now. Die bevestigde al het goeds dat de critici al in de band hadden gezien, meer nog: The Crying Light was minder “speciaal” maar meer een geheel. Een succesvolle tour bracht de band ook langs de Bozar in Brussel.

En nu staat er dus al een volgende plaat van de band in de stijgers. Veel informatie daaromtrent is er nog niet, behalve dan dat de plaat dus Swan Lights zal heten en dat ze ook te verkrijgen zal zijn als extraatje bij een fotoboek waarin schilderijen, foto’s en schrijfsels van Antony Hegarty gebundeld zullen worden. Als dit nieuws uw voorjaarsdipje niet helpt te verdrijven, weten wij het ook niet meer.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes − vijf =