goddeau lanceert online player

Vanaf deze maand lanceert goddeau.com op zijn voorpagina een nieuwe online-speler. Die zal elke maand tien songs laten horen uit de topalbums van het moment.

Met de lancering van de online-speler met goddeaus top tracks van de maand wil goddeau de lezer nog beter op de hoogte brengen van wat de moeite is in de rand van de mainstream. We mikken voor deze top tracks niet op de grote jongens, de singles die u ongetwijfeld toch al overal hebt gehoord, maar wel op die groepen waarvan u in het slechtste geval hoogstens de naam al eens hebt horen waaien, en die u nu wel eens wil horen.

Elke maand selecteert de redactie een tiental tracks uit de topplaten van het moment: net verschenen albums, maar net zo goed cds die de komende weken pas in de winkel zullen belanden. En het aanbod zal ook voortdurend veranderen. Komen er boeiende nieuwe singles uit die u moét gehoord hebben; we bieden ze u zo snel mogelijk aan. Op dit moment laat goddeau al zo’n vijf tracks horen, we hopen in de komende dagen de goedkeuring te krijgen (zo’n dingen dienen met een platenfirma afgesproken) voor meer.

Kortom: goddeau.com is vanaf nu niet alleen meer lezen, maar ook luisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 4 =