Eerste M-idzomerfestival in Leuven

Het vorig jaar in Leuven geopende museum M zet haar aanwezigheid in de stad nog wat kracht bij. Deze zomer (van 29 juli tot en met 1 augustus) zal u in de tuin van het museum, onder de welluidende noemer M-idzomer, kunnen genieten van beeldende kunst, muziek en woordkunst.

M schoot vorig jaar met veel bombarie uit de startblokken, met heel wat media-aandacht en de gesmaakte tentoonstelling rond het werk van Rogier Van der Weyden. Nu slaat het stadsmuseum de handen in elkaar met andere Leuvense cultuurorganisaties Het Depot en 30CC. Samen beogen zijn een genre-oeverkoepelend cultuurfestival.

Het Depot staat in voor het muzikale gedeelte van de programmatie en kan al twee namen aankondigen. Op 29 juli speelt Mercury Rev een exclusief concert in België en het festival wordt op 1 augustus afgesloten door Leuvenaar Milow.

Voorts mag u zich verwachten aan stand-up comedy, theater, performance en een bijzonder sfeervol ingerichte tuin. Per dag kan u voor om en bij de 20 euro van het volledige aanbod genieten. Meer informatie wordt later bekend gemaakt

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + acht =