Ook Julian Casablancas en Birdy Nam Nam naar Les Ardentes

Het lijkt erop dat het dit jaar qua festivals te doen is in Wallonië. Dour en Les Ardentes blijven maar met zeer fijne namen naar buiten komen. Vandaag zijn o.a. Julian Casablancas, Xavier Rudd, Birdy Nam Nam en Hudson Mohawke toegevoegd aan de affiche van Les Ardentes.

Eerder werden Public Image Ltd., Ben Harper & Relentless 7, Pantha Du Prince, Wave Machines, Ellen Allien, Just Jack, Sebastian, Everlast, Heather Nova, Nouvelle Vague, Ian Brown, Tocadisco, Don Rimini, Les Petit Pilous, Sound Of Stereo, Skip The Use, Andy Almqvist, Matias Aguayo, Broken Social Scene, Crystal Fighters, Crystal Castles, Heavy Trash, Nada Surf, Sharon Jones & The Dap Kings, Busy P, Tiga, Archive, Matthew Herbert One Club, Breakage, Proxy, General Elektriks, Health, Fleshtones, Sebastian, Matt Walsh, Thomas Von Party, Eiffel, Good Shoes, Jamie Lidell, Jose James, Sarah Blasko, YACHT, Litfiba, Tunng, Midnight Juggernauts, Here We Go Magic, Sarah Blasko, Villa, Fenech Soler, Babyshambles, Andy C, Missy Elliott, Morcheeba, N.E.R.D., Pavement en The Black Box Revelation al bevestigd.

Nu zijn daar The Strokes voorman Julian Casablancas die zijn soloplaat komt voorstellen, Xavier Rudd, Birdy Nam Nam, Hudson Mohawke, School of Seven Bells en de buitenbeentjes van The Chap aan toegevoegd.

Het wordt tijd om 8 tot en met 18 juli volledig vrij te maken in de agenda want het zomerverlof ‘begint’ dit jaar niet op de weiden van de Schuer maar op het speciaal voor de wereldtentoonstelling in 1939 aangelegde Parc Astrid de Coronmeuse in Luik.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × een =