Update :: Les Ardentes geeft eerste namen vrij

20.000 Facebook likes, bij dit aantal zouden de eerste namen van het Luikse festival vrijgegeven worden. Et voila, Stromae, Arno, Puggy, Keziah Jones, Suarez, Sophie Hunger, Sexy Sushi, Joris Voorn, Technasia, Gable, AKS en Borgore staan dit jaar op de 6e editie van Les Ardentes dat plaatsvindt van 7 tot 10 juli.
UPDATE 16/02: Joan As Police Woman en Lucy Love zijn toegevoegd aan de affiche.

Dit jaar overigens met een gratis camping voor de eerste 3000 festivalgangers die een vier dagen + campingticket (€95) bestellen. Om het succes van de laatste vijf jaargangen te vieren, zo geeft de organisatie aan.

Ook dat andere Waalse festival, Dour dat inmiddels voor de 23e keer plaatsvindt gaf zijn eerste electronamen prijs, te weten: Dirtyphonics live, Erol Alkan, Jamaïca, Luke Vibert, Shy FX & Digitalsoundboy, System feat. Breakage, B traits, Donaeo, Youngman and Stamina, Sigma & MC Carousel , The Japanese Popstars, The Qemists live, Trolley Snatcha, Vitalic V Mirror live. De eerste rock en metalnamen zullen komende week volgen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + tien =