Affiche Les Ardentes loopt vol

De zomer komt met rappe schreden dichterbij en bijgevolg raken de affiches van de diverse festivals aardig vol. Tijd dat we bij goddeau eens met een overzicht komen wie waar en wanneer staat, zodat U al aan het passen en meten kunt slaan in een overvol festivalschema. Vandaag Les Ardentes, die vanmorgen Agnes Obel, Goose, Mondkopf en Braids toevoegden.

Het festival dat dit jaar voor de 6e keer plaatsvindt in Luik kwam de afgelopen weken al met kleppers uit heden en verleden naar buiten zoals Snoop Dogg, Limp Bizkit, Selah Sue, These New Puritans, Cake en An Pierlé & White Velvet. Vanmorgen werd daar de Deense Agnes Obel, van wie het concert op Domino en Les Nuits Botanique inmiddels uitverkocht is, Goose, Mondkopf en het Canadese Braids bijgeplaatst.

Donderdag 7 juli:
Selah Sue / Ayo / Stromae / Ziggy Marley / The Human League / Cocoon / These New Puritans / Braids / Sinus Georges

Vrijdag 8 juli:
Limp Bizkit / Sum 41 / Mr. Oizo / Goose / Joris Voorn / Agoria / Sexy Sushi / Adrian Lux / Ben Klock / DJ Koze / Technasia / Lucy Love / Art Department / Mondkopf / Sierra Sam / 1995

Zaterdag 9 juli:
Snoop Dogg / Arno / Kate Nash / Kele / Cake / The Subways / Joan As Police Woman / The Krays ft. Yuksek & Brodinski / Borgore / Flux Pavilion / Junip / Avi Buffalo / Discodeine / Jakwob / AKS live / Bikinians / Gablé / Chapel Club / Hoquets / El National Quarterback

Zondag 10 juli:
Mika / Ozark Henry / Puggy /Agnes Obel / Keziah Jones / Suarez / An Pierlé & White Velvet / Sophie Hunger / Florent Marchet

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien + 18 =