Holy Fuck gaat op de Latijns-Amerikaanse tour

Brian Borcherdt en Graham Walsh, de ‘harde’ kern van de Torontonese groep Holy Fuck, hebben eindelijk een vaste band om zich heen verzameld en brengen 10 mei hun derde plaat Latin uit.

Holy Fuck! Moest U eerst voorbij de soms schaarsgeklede bevolking op Chatroulette om maar toevallig bij de nieuwe single van de Canadese band uit te komen, nu kunt U gewoon onderaan dit bericht terecht om “Latin America” te beluisteren. Meer nog, de rest van de albumtracks hebben we voor het gemak ook maar even op een rij gezet.

Door de toevoeging van drummer Matt Schulz – eerder in Enon – en bassist Matt McQuaid zal de opvolger van LP meer als een volwaardige groepsplaat klinken die hun psychedelische vol met loops zittende muziek naar weer een nieuw hoogtepunt zal brengen, althans dat wordt ons toch voorgespiegeld. Borcherdt en Walsh mixten Latin zelf, al staken de legendarische producers Paul Epworth, Eli Janney en Dave Sardy ook een handje toe.

De tracklist van Latin:

  1. 1MD
  2. Red Lights
  3. Latin America
  4. Stay Lit
  5. Silva & Grimes
  6. SHT MTN
  7. Stilettos
  8. Lucky
  9. P.I.G.S.

Het Latijns-Amerikaanse horen we in het eerste nummer nog niet helemaal terug maar oordeelt U vooral zelf:

Latin is vanaf 10 mei fysiek verkrijgbaar en Holy Fuck zal 17 mei op Les Nuits Botanique staan.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vijf =