Gorillaz lanceert eigen video game

De logica zelve eigenlijk als je er even over nadenkt: als er één band een video game zou lanceren, dan toch wel Gorillaz zeker. En zo geschiedt nu bij de digitale release van “Superfast Jellyfish” uit succesalbum Plastic Beach.

Gorillaz heeft zichzelf met Plastic Beach weer helemaal op de kaart gezet. Eerste single “Stylo” is een succes en het album in zijn geheel wordt overwegend positief onthaald. De animatiefiguren worden ook als vanouds weer in al hun glorie uitgespeeld (bijna voor elk nummer werd er nog voor de release van de plaat een aparte clip gemaakt) en wat is dan leuker qua format dan een eigen video game. Het spel, dat “Escape To Plastic Beach” heet, zal spelers toelaten in de Gorillaz-studio binnen te dringen en daar in de huid van je favoriete groepslid / personage te kruipen.

Klik hier om het spel te spelen en de nieuwe single te verkrijgen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 1 =