Phoenix brengt gratis live-album uit

Phoenix gaat in de slipstream van haar succesalbum Wolfgang Amadeus Phoenix een live-album uitbrengen. De Franse electro-popband doet dat echter niet gratuit om de kassa nog eens te laten rinkelen. Het album zal gratis te verkrijgen zijn voor iedereen die zich inschrijft op de officiële website van de band.

Het succes van Wolfgang kwam vorig jaar behoorlijk uit de lucht gevallen. Phoenix leek wel een stille dood gestorven, maar sloeg terug met een plaat die duidelijk op een MGMT-golf surfte maar desondanks de eigen Phoenix-smoel niet verloochende. De band forceerde de doorbraak die er voorheen nooit echt was gekomen en is ondertussen nog steeds de wereld aan het rondtouren.

Dit live-album is dan ook niet meer dan een tussendoortje voor ongeduldige fans die op nieuw werk van de band zitten te wachten. Of Live In Sidney ook echt veel toegevoegde waarde heeft valt nog te bekijken, aangezien de band helemaal niet van de Wolfgang-tracklist afwijkt. Maar hey, gratis is nog altijd gratis, nietwaar?

Klik hier om u op de Phoenixwebsite in te schrijven en met een eenvoudige klik op de knop het album aan te schaffen.

En klik op forum als u op dit nieuwsbericht wil reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =