Noel Galllagher draagt Adidas

Sinds Noel Gallagher uit Oasis is gestapt, is het min of meer stil rond de man. Maar omdat de Gallaghers doen wat ze willen en Noel tot nader order een Gallagher is, doorbreekt hij die stilte wanneer hij dat wil en om gelijk welke reden. Om kort te gaan: Noel heeft nog geen soloplaat uit, nee, eerst is hij te zien in een Adidascommercial.

Sinds Noel Oasis verliet was het een beetje koffiedik kijken omtrent ‘s mans toekomstplannen. Intussen staan er echter twee concerten in de Londense Royal Albert Hall gepland (volgende week al, op 25 en 26 maart) en natuurlijk gaat het verbale steekspel tussen hemzelf en our kid, Liam, gewoon door. Oasis bestaat dus eigenlijk nog, als u ons volgende beschouwing vergeeft: de band haalde de laatste tien jaar immers bijna nog uitsluitend de pers omwille van het broederconflict (en veel minder met haar muziek) en doet dat nu nog steeds.

Maar nu is Noel free as a bird en hoeft hij niet meer met zijn broer tot een compromis komen. In het Adidasspotje is hij enkele seconden te zien met zijn gitaar, terwijl ook goed gezelschap als Snoop Dogg en David Beckham een kwartseconde in beeld komt.

Om te verifiëren of de dapperste aller Gallaghers eigenlijk wel Adidas draagt in het spotje, klikt u hier.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + elf =