In januari alweer nieuwe Eels

Nee, dit is geen déjà-vu ervaring. Eels komt in januari alweer met een nieuwe plaat. De nieuwe End Times verschijnt amper zes maanden na de nog vers in het geheugen zittende voorganger Hombre Lobo. E ofte Mark Oliver Everett was nog nooit zo productief.

Na het langste interval tussen twee Eels-platen – na Blinking Lights And Other Revelations was het maar liefst vier jaar wachten op Hombre Lobo – maken we nu dus het omgekeerde mee. End Times verschijnt op 18 januari 2010.

Over de inhoud van de plaat is nog niets bekend. Het is alleen geweten dat het nieuwe album veertien nummers zal bevatten – twee meer dan zijn voorganger – en dat End Times naar goede gewoonte is opgenomen in E’s kelder in Los Angeles.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − drie =