Jarig Glastonbury binnen 12 uur uitverkocht

Beter gezegd het Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts te Pilton is volzet van 23 tot 27 juni komend jaar zonder dat er nog maar één naam bekend is. Dat was vorig jaar wel anders, toen het een paar maanden duurde voordat alle tickets weg waren. Wellicht heeft een en ander te maken met de 40e editie van ’s werelds grootse openlucht muziekfestival dat in 2010 plaatsvindt. U kunt ook al meteen terecht bij de bookies om een gokje te wagen wie er wel of niet het festival gaat afsluiten.

Afgelopen vrijdag was de laatste kans om zich te registreren voor de eerste batch kaarten van 180.000 exemplaren en zondagmiddag waren ze allemaal weg. Tant pis pour toi als U daar niet bij zat, al hoeft U nog niet helemaal te wanhopen als U zich eind juni al een weg zag banen (met bijbehorende wellies) door het modderige Worthy Farm landschap om van het Field Of Avalon naar het John Peel stage te komen via het onontkoombare Pyramid Stage. Vanaf aanstaande maandag kunt U zich weer registeren voor de resterende 13.000 kaarten die in april 2010 vrij komen.

De bands die het op dit moment goed doen bij de onvermijdelijke Engelse bookmakers zijn: The Rolling Stones (4 op 1), Coldplay en David Bowie (8 op 1) maar ook een Take That met 33 op 1. Het speculeren over de meer dan 500 acts is voorlopig nog wel even mogelijk want duidelijkheid over de line up is er pas een paar weken voordat Glasto plaatsvindt.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 2 =