MGMT en Karen O op nieuwe Flaming Lips

Hoe meer we erover weten, hoe meer we uitkijken naar de nieuwe Flaming Lips. Niet alleen zullen Wayne Coyne en de zijnen op Embryonic terugkeren naar hun beginjaren vol weirdness – of wat dacht u van de op-het-net-circulerende-maar-niet-door-de-groep-bevestigde albumcover hiernaast? – en daarnaast zullen zowel de knapen van MGMT als Karen O van de Yeah Yeah Yeahs iets doen op de twaalfde van de groep uit Oklahoma.

Hoe meer we erover weten, hoe meer we uitkijken naar de nieuwe Flaming Lips. Niet alleen zullen Wayne Coyne en de zijnen op Embryonic terugkeren naar hun beginjaren vol weirdness – of wat dacht u van de op-het-net-circulerende-maar-niet-door-de-groep-bevestigde albumcover hiernaast? – en daarnaast zullen zowel de knapen van MGMT als Karen O van de Yeah Yeah Yeahs iets doen op de twaalfde van de groep uit Oklahoma.

Embryonic wordt de eerste dubbelplaat voor Flaming Lips en wat doe je als de angst je om het hart slaat en je niet genoeg nummers hebt om die te vullen? Juist, je belt je muzikale vrienden om even langs te lopen in de studio. Zo gepiept dacht Wayne Coyne en hij liet de jochies van MGMT meewerken aan een van de nieuwe nummers. Karen O doet zelfs mee op meerdere nummers. Haar bijdrage werd telefonisch overgemaakt dus vermoedelijk spreken we over een zanglijn hier en daar. Wat de gasten echter precies doen op de dubbelaar wilde Wayne Coyne (nog) niet kwijt.

Verder blijft het ook onduidelijk wanneer de plaat precies zal uitkomen maar als alles goed gaat zou dat al in september kunnen zijn. Stay tuned!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × een =