Pukkelpopaffiche bijna compleet :: Vampire Weekend en Belgen toegevoegd

Met de bevestiging van Vampire Weekend is de Pukkelpopaffiche zo goed als compleet, en dus is het tijd om de gaten te vullen. Ook de Belgische namen zijn nu dus bekendgemaakt.

Met Vampire Weekend boekt Pukkelpop één van de revelaties van 2008, en die zijn ondertussen druk bezig een nieuwe plaat aan het opnemen, dus in Kiewit mogen we ons waarschijnlijk aan enkele kersverse nummers verwachten. Nog een buitenlandse naam is de Zweed Tommy Sparks die volgens de organisatoren “net zoals zijn collega’s Sam Sparro of Scissor Sisters de perfecte popsong weet neer te zetten.”

Ook het lijstje Belgen dat mag aantreden is indrukwekkend. Grotere namen als Absynthe Minded, Daan, Stijn, Sukilove (nieuw album na de zomer) en Das Pop (nieuw album, ooit.) zullen aantreden, maar ook de Belgische indiefanaat wordt gesoigneerd met Freaky Age, White Circle Crime Club, Creature With The Atom Brain, Team William, Drive Like Maria, The Sedan Vault, The Galacticos, tomàn, Vegas! en Madensuyu. Rustiger werk mag dan weer verwacht worden van bands als Krakow, The Bony King Of Nowhere en Yuko. Spoil Engine belooft dan weer de speakers zal laten knallenn, terwijl ook de elektronicaliefhebber plezier zal hebben met Waxdolls, Nid & Sancy, Nitebytes (het nieuwe dansproject van Koen Buyse) en HairGlow (Alex Callier die het even alleen doet). Zullen plaatjes draaien: Dr. Lektroluv, Sound Of Stereo, Merdan Taplak, Ed & Kim en Rave Our Souls.

Nieuw op donderdag 20 augustus:

Das Pop, Dr. Lektroluv, Freaky Age, Krakow, Merdan Taplak, Sound Of Stereo, The Bony King Of Nowhere, The Galacticos, The Sedan Vault, Tomàn

Nieuw op vrijdag 21 augustus:
Drive Like Maria, HairGlow, Madensuyu, Stijn, Sukilove, Vampire Weekend, Vegas!, Waxdolls, Yuko

Nieuw op zaterdag 22 augustus:
Absynthe Minded, Creature With The Atom Brain, Daan, Ed & Kim, Nid & Sancy, Nitebytes,
Rave Our Souls, Spoil Engine, Team William, Tommy Sparks, White Circle Crime Club

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × een =