Pukkelpop 09 :: 36 nieuwe namen

In augustus weten we zeker wie afzakt naar Hasselt dit jaar, maar de nieuw vrijgegeven namen smaken alvast naar meer, wat te denken van shoegaze sensatie My Bloody Valentine, oudgedienden Dinosaur Jr. en ‘nieuwelingen’ Telepathe.

De volledige affiche laat nog op zich wachten maar noteer vast dat My Bloody Valentine, Razorlight, Crookers, Air Traffic, Dinosaur Jr., Booka Shade, Klaxons, Squarepusher, Dizzee Rascal, Glasvegas, Birdy Nam Nam, Asher Roth, The Get Up Kids, Buraka Som Sistema, Face To Face, Peaches, Yuksek, Zombie Nation, Puppetmastaz, Tortoise, Soap & Skin, Blood Red Shoes, The Invisible, The Airborne Toxic Event, The Temper Trap, Hanne Hukkelberg, The Juan MacLean, Kissy Sell Out, Patrick Wolf, Metric, Jon Hopkins, Kap Bambino, Telepathe, Port O’Brien, Micachu & The Shapes en Delphic officieel bevestigd zijn. Namen en rugnummers – data – zijn inmiddels te bekijken via de line-up pagina.

Online tickets kopen kan nu al via de ticketpagina van pukkelpop.be, bij de voorverkooppunten kunt U vanaf 5 juni terecht.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 1 =