Pukkelpop 09 :: Faith No More

Faith No More komt naar Pukkelpop! Nadat de groep het meer dan een decennium terug voor gezien hield, stak het reünievirus dit jaar ook Mike Patton en de zijnen aan. Een Europese zomertournee is het logische gevolg. Daarbij wordt dus ook halt gehouden op de Kiewitweide. Way to go, Chokri!

Eerder aangekondigde headliners voor Pukkelpop 09 zijn Arctic Monkeys, Kraftwerk, N*E*R*D* en The Offspring. Daarnaast heeft ook ander mooi volk als Beirut en Wilco al bevestigd. Het festival vindt dit jaar plaats op 20, 21 en 22 augustus.

De nog onvoltooide affiche:
Faith No More
Arctic Monkeys
Kraftwerk
N*E*R*D*
The Offspring
Beirut
Vitalic
Wilco
Eric Prydz
Bon Iver
Dave Clarke
Opeth
Martin Solveig (Live)
Anti-Flag
Tocadisco
Phoenix
Alter Ego
Life Of Agony
Grooverider & Mc Id
The Jesus Lizard
Mad Caddies

Op MySpace hebben nog wat andere bands ook al laten vallen dat ze in half augustus op de Kiewitweide te vinden zullen zijn. For what it's worth: Booka Shade, Dananananaykroyd, Hudson Mohawke, Marujah, Aeroplane, James Yuill, And So I Watch You From Afar, Brookes Brothers, Don Rimini.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 4 =